Yorumlar

Yorumlar

Yorumlar

icon

“Core Car Goes’un düzenli müşterisiyim. İş ortaklarıyla iş toplantım olduğunda daima onların arabalarını kiralarım. Hem birkaç saatliğine hem de bir günlük veya daha uzun süreliğine araç kiralayabilmeniz oldukça uygundur.”

Hüseyin Çelik
icon

“Core Car Goes’un sunduğu hizmetten çok etkilendim. Sipariş ettiğim araba showroomdan yeni gelmiş gibi geldi. Sürücü kibar ve çok hoştu. Kabinde bir şişe su, kağıt havlu ve bir şemsiye buldum. Küçük şeyler ama çok güzel. Güzel bir yolculuk için teşekkür ederiz.”

Gülten Polat
icon

“Yakın zamanda başka bir ülkeden gelen iş ortakları için bir transfer ayarlamam gerekiyordu. Core Car Goes bana misafirlerimi zamanında karşılayan ve onları doğru adrese götüren şoförlü birkaç lüks araba sağladı.”

İbrahim Arslan
icon

“Bu, kendi nişindeki en iyi şirkettir. Bu kadar büyük ve lüks bir otoparkı başka hiçbir yerde bulamazsınız. Lüks limuzinlerden acımasız ve çok pahalı spor arabalara kadar. Etkilendim.”

Yusuf Kılıç
icon

“Düğün töreni için buraya damatla birlikte araba sipariş ettik. Kendimiz ve misafirlerimiz için evden restorana transfer ayarlamak için birbirinin aynı birkaç arabaya ihtiyacımız vardı. Arabalar zamanında geldi, her şey kusursuz gitti. Çok teşekkür ederim Core Car Goes.”

Nurhan Tekin